За фирмата

Кои сме ние?

Строителна компания VIP BUILD е името, когато търсите лукс, уют и впечатляващ дизайн, съобразен с вашите предпочитания. Всеки от проектите ни има свой облик, защото знаем, че индивидуалните изисквания и разнообразието в предлагането стоят в основата на покупка на луксозно жилище, както и в избора на апартамент под наем.

VIP BUILD предлага най-красивите луксозни жилища на територията на Варна, където ще се настаните сред комфорт, красива панорама и спокойствие.

Нашата мисия

Инвестицията в луксозен имот е сериозна стъпка. Целта на нашата строителна компания е да допринесе с нещо повече от луксозен дом, а именно: да осигури надеждност на тези жилища. Освен личните очаквания на клиента, строителството и продажбата на лускозни апартаменти е дейност, която е тясно свързана със следене на новите тенденции, предпочитания на елита и развитието на архитектурата. Мисията на VIP BUILD е да бъде винаги адекватно отговаряща на тези фактори, защото луксозният дом е много повече от материална база и мебели – той влияе емоционално на купувача, а най-важното е последният да се чувства добре и комфортно у дома.